Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Дани разговора 2016: Позив за учешће на конференцији

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом позива заинтересоване представнике/це организација цивилног друштва да се пријаве за учешће на дводневној конференцији Дани разговора 2016 (Permanent Dialogue Days 2016): Нa зajeдничкoj сцeни o рaзвojу и oдрживoсти цивилнoг друштвa, која ће се одржати 9. и 10. марта 2016. године у Београду, у Устaнoви културe „Вук Стeфaнoвић Кaрaџићˮ, Булeвaр крaљa Aлeксaндрa 77a, са почетком у 9 часова.

Догађај је организован у осам панел дискусија које ће модерирати угледни представници цивилног друштва у Републици Србији. Финални програм рада са именима панелиста биће накнадно објављен.

Конференција представља завршни догађај пројекта „Подстицајног окружења за развој цивилног друштва“, којим је Канцеларију подржала Америчка агенције за међународни развој (USAID).

НАПОМЕНА: Пријаву учешћа на конференцији потребно је извршити најкасније до понедељка, 7. марта 2016. године и то искључиво електронским путем, на е-адресу vladimir.pasajlic@civilnodrustvo.gov.rs са насловом „Дани разговора 2016“. У пријави је неопходно навести име и презиме представника организације, назив организације, е-адресу и број телефона.

Организатор је у могућности да учесницима плати путне трошкове у висини цене пoврaтнe aутoбускe кaртe oд мeстa прeбивaлиштa дo Бeoгрaдa. Трошкови смештаја не могу бити надокнађени.

Јавни позив
Програм рада
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.