Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Вест

Одржан вебинар - Све што треба да знате о септембарском позиву у оквиру ЕУ програма „Европа за грађане и грађанке“

Канцеларија за сарадњу са цивилним друштвом, као национална контакт тачка за ЕУ програм „Европа за грађане и грађанке“, у сарадњи са ЕУ пројектом „Подршка учествовању у ЕУ програмима“ одражала је вебинар 26. маја на тему "Све што треба да знате о септембарском позиву у оквиру ЕУ програма „Европа за грађане и грађанке“.

Руководитељка Групе за међународну сарадњу и европске интеграције, Сања Атанасковић Опачић, је говорила о септембарском позиву у оквиру ЕУ програма „Европа за грађане и грађанке.

Вебинар је трајао сат времена и одазвало се 102 учесника, који су имали прилику да сазнају више о циљевима и приоритетима Програма „Европа за грађане и грађанке”, упознају се са његовом структуром ,као да добију све информације у вези са септембарским роком за подношење предлога пројеката и могућностима које он нуди како за јединице локалних самоуправо тако и за организације цивилног друштва.

Снимак вебинара je доступан на YouТubeканалу Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.

Europe for Citizens

Реконструкцију сајта омогућио пројекат Европа за грађане и грађанке.

The reconstruction of the site was made possible by the Europe for Citizens project.