Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

КонкурсиКонкурс

Подршка Европске задужбине за демократију региону Западног Балкана

Извршни одбор Европске задужбине за демократију (EED) са задовољством обавештава све заинтересоване да EED проширује своју подршку демократији засновану на локалним потребама, у региону Западног Балкана.

Подршка се пружа у оквиру три главне области:

  • цивилно друштво - кроз подршку локалним про-демократским актерима цивилног друштва који имају ефективан заговарачки потенцијал за промене, као и омогућавање постојећим актерима цивилног друштва да се прилагоде променама локалног контекста.
  • независни медији - кроз подршку развијању, јачању и очувању медијског окружења у региону, и посебно иновативним алатима и продукцији квалитетног садржаја.
  • политички активизам и активизам младих - кроз подршку новим формама активизма.

EED већ прима апликације путем формулара који је доступан на сајту. Ускоро ће превести апликациони формулар на језике из региона Западног Балкана, те ће ускоро бити спремни да примају апликације и на тим језицима.

Више информација можете наћи овде.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.