Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Инфо сесија о Конкурсу у области отворених података

У сврху детаљнијег представљања Конкурса у области отворених података, Канцеларија за информационе технологије и електронску управу у партнерству са Програмом Уједињених нација за развој (УНДП) позива све заинтересоване да учествују у инфо сесији, која ће се одржати 05. септембра 2018. године у 15 часова, у Стартит Центру Београд, Савска бр. 5.

Заинтересовани за учешће могу се пријавити на grants.rs@undp.org до 4. септембра, са насловом поруке ''Пријава за инфо сесију'', а наводећи име и презиме, као и назив организације/високошколске установе.

Конкурс зa предлоге пројеката у области отворених података намењен организацијама цивилног друштва, медијима и државним високошколским установама, отворен је до 30. септембра 2018. године у поноћ.

За више информација о конкурсу посетите сајт УНДП у Србији.
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.