Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Позив за учешће на округлим столовима у оквиру јавне расправе о Нацрту стратегије развоја система јавног информисања у Републици Србији

Обавештавамо вас да ће се, у оквиру јавне расправе о Нацрту стратегије развоја система јавног информисања у Републици Србији, одржати четири округла стола и то:

  • у уторак, 19. фебруара 2019. године у Новом Саду, Скупштина Града Новог Сада (Жарка Зрењанина број 2, улаз број 3), са почетком у 12.00 часова
  • у петак, 22. фебруара 2019. године у Нишу, Скупштина Града Ниша (Николе Пашића број 24), са почетком у 12.00 часова
  • у понедељак, 25. фебруара 2019. године у Чачку, Центар за стручно усавршавање Чачак (Цара Душана бб), са почетком у 12.00 часова
  • у среду, 27. фебруара 2019. године у Београду, Клуб посланика (Толстојева 2), са почетком у 12.00 часова

Јавну расправу спроводи Кабинет председника Владе, у периоду од 31. јануара до 1. марта 2019. године. Текст Нацрта и све информације у вези са јавном расправом постављени су на сајту Владе Србије, линк https://www.srbija.gov.rs/specijal/362240 и на Порталу е-Управе.

Примедбе, предлози и сугестије у вези са Нацртом стратегије достављају се Кабинету председника Владе Србије, на мејл medijska.strategija@gov.rs или на адресу Немањина 11, Београд (са назнаком "Нацрт стратегије развоја система јавног информисања у Републици Србији"), најкасније до 1. марта 2019. године.

Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.