Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Канцеларија за сарадњу
са цивилним друштвом
Сарадња органа државне управе са удружењима и другим организацијама цивилног друштва

Позив

Јавна расправа о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности

У поступку припреме Закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности Министарство финансија спроводи јавну расправу о Нацрту закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности, у периоду од 3. до 22. октобра 2019. године.

Предлози, сугестије, иницијативе и коментари достављају се на e-mail адресу: sekretarijat@mfin.gov.rs .

Текст Нацрта закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности биће представљен на Округлом столу под називом „Представљање Нацрта закона о изменама и допунама Закона о финансирању политичких активности”, који ће се, у организацији Министарства финансија и Радне групе за сарадњу са Организацијом за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС) и Канцеларијом за демократске институције и људска права (КДИЉП) у координацији и праћењу спровођења примене препорука за унапређење изборног процеса, одржати 16. октобра 2019. године у Београду, са почетком у 10.00 часова.

Наљцрт закона са образложењем и образац за достављање коментара преузмите на интернет страници Министарства финансија .
Donation of European Union

Израду и развој овог интернет сајта омогућила је Европска унија у оквиру пројекта “ЕУ подршка Канцеларији за сарадњу са цивилним друштвом “. Садржај овог сајта искључива је одговорност Канцеларије за сарадњу са цивилним друштвом Владе Републике Србије и нужно не представља ставове Европске уније.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.