Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom The Office for Cooperation
with Civil Society
The Office has been established as an institutional mechanism to support the development of a dialogue between the Serbian Government and CSO’s

Open Call

Webinar - Everything you need to know about the September call within the EU program "Europe for Citizens"

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, kao nacionalna kontakt tačka za EU program „Evropa za građane i građanke“, u saradnji sa EU projektom „Podrška učestvovanju u EU programima“ poziva vas na vebinar - Sve što treba da znate o septembarskom pozivu u okviru EU programa „Evropa za građane i građanke“.

Vebinar se održava u utorak, 26. maja 2020. godine sa početkom u 11:00 časova.

Svrha ovog vebinara je predstavljanje ciljeva i prioriteta Programa Evropske unije „Evropa za građane i građanke”, upoznavanje sa njegovom strukturom i septembarskim rokom za podnošenje predloga projekata i mogućnostima koje on nudi kako za jedinice lokalnih samoupravo tako i za organizacije civilnog društva.

Vebinar će trajati ukupno sat vremena i biće održan putem Zoom aplikacije. Zbog tehničkih ograničenja, ukupno 100 učesnika može prisustvovatilive” vebinaru. Imajte u vidu da će se on-line predavanje snimati i biti postavljeno na internet stranici Kancelarije i na E-learning platformi, tako da će svi zainteresovani moći kasnije da pregledaju snimljeni materijal.

Prijava za vebinar je obavezna i jednostavna:

1. Neophodno je da se registrujete za online konferenciju na sledećem linku:

https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Gk6RPnqPQTKpcrHGNUdesg

2. Na stranici za registraciju, molimo Vas da upišete ime, prezime, naziv organizacije, Vašu poziciju i e-mail adresu

3. Na e-mail će Vam stići potvrda da ste se uspešno registrovali

4. Stići će Vam i e-mail poruka – podsetnik 24 sata i 1 sat pre početka vebinara.

5. Da biste pristupili vebinaru, potrebno je da kliknete na link “Click Here To Join”u e-mail poruci. Na linku ćete prvo preuzeti aplikaciju za računar ili za telefon (u zavisnosti sa kog uređaja pristupate). Postupak traje kraće od jednog minuta. Posle toga, otvoriće Vam se prozor gde ćete upisati podatke neophodne za učestvovanje na vebinaru. Registracija će biti otvorena 10 minuta pre početka vebinara.

Opšti ciljevi programa „Evropa za građane i građanke” su doprinos razumevanju Evropske unije, njene istorije i različitosti, kao i promocija evropskog građanstva i unapređenje građanskog i demokratskog učešća na nivou EU. Za više informacija o programu EFC posetite sajt Kancelarije ili se obratite putem telefona (011) 31 30 968.

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.