Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Poziv

RYCO: Otvoren poziv za trening predstavnika OCD i srednjih škola

Otvoren je poziv za učešće na treningu za podizanje kapaciteta u pripremi projekata mobilnosti, saradnje i aktivizma mladih na Zapadnom Balkanu, za predstavnike/ce organizacija civilnog društva i srednjih škola iz Srbije.

Trening organizuje Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) uz podršku Misije OEBS-a u Srbiji.

Prijavljivanje za ućešće traje do 09.05.2018 u 23:59. U ime jedne škole/organizacije može se prijaviti isključivo jedna osoba.

Trening se održava 22- 25. maja 2018. godine u Ečkoj.

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) je nezavisni institucionalni mehanizam uspostavljen od strane Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova* , Crne Gore, Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena.

U okviru svog rada, RYCO podržava projekte koji doprinose pomirenju u regionu kroz povećanje mobilnosti mladih, saradnje i aktivizma.

Stoga, kako bi što više zainteresovanih imalo priliku da se odazove na RYCO i slične pozive za podnošenje projekata, RYCO organizuje trening za sticanje veština u ovom domenu.

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.