Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom Kancelarija za saradnju
sa civilnim društvom
Saradnja organa državne uprave sa udruženjima i drugim organizacijama civilnog društva

Vest

Održan vebinar - Sve što treba da znate o septembarskom pozivu u okviru EU programa „Evropa za građane i građanke“

Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom, kao nacionalna kontakt tačka za EU program „Evropa za građane i građanke“, u saradnji sa EU projektom „Podrška učestvovanju u EU programima“ odražala je vebinar 26. maja na temu "Sve što treba da znate o septembarskom pozivu u okviru EU programa „Evropa za građane i građanke“.

Rukovoditeljka Grupe za međunarodnu saradnju i evropske integracije, Sanja Atanasković Opačić, je govorila o septembarskom pozivu u okviru EU programa „Evropa za građane i građanke.

Vebinar je trajao sat vremena i odazvalo se 102 učesnika, koji su imali priliku da saznaju više o ciljevima i prioritetima Programa „Evropa za građane i građanke”, upoznaju se sa njegovom strukturom ,kao da dobiju sve informacije u vezi sa septembarskim rokom za podnošenje predloga projekata i mogućnostima koje on nudi kako za jedinice lokalnih samoupravo tako i za organizacije civilnog društva.

Snimak vebinara je dostupan na YouTubekanalu Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom.

Donation of European Union

Izradu i razvoj ovog internet sajta omogućila je Evropska unija u okviru projekta “EU podrška Kancelariji za saradnju sa civilnim društvom “. Sadržaj ovog sajta isključiva je odgovornost Kancelarije za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i nužno ne predstavlja stavove Evropske unije.

The production and development of this website was made possible with the assistance of the European Union. The contents of this publication are the sole responsibility of the Government Office for Cooperation with Civil Society and can in no way be taken to reflect the views of the European Union.